Неврологът Уенди Сузуки за ефектите от спортуването върху вашия мозък

Упражненията са най-трансформиращото нещо, което можете да направите за своя мозък още днес.

Изчезне ли депресията, изчезва и безволието

В състояние на депресия способността за действие е силно намалена. Депримираният забавя движенията си, за да пести жизнена енергия. Оплаква се от умора и безсъние. Често отслабва. Храносмилателните му функции са нарушени.

4 неща, които не трябва да правите, когато ви обземе тревожност

Чувството на безпокойство е познато на всички ни. Когато сме притеснени, сърцето ни препуска лудо, пулсът ни се ускорява, пеперуди започват да се гонят в стомаха ни…

Какво е Пилатес?

Методът Пилатес е специална система от упражнения, създадена през 1920 година от Джоузеф Х. Пилатес. Тя има за цел да заздрави мускулатурата на тялото, да подобри стойката и гъвкавостта, както и да подобри връзката между ума и тялото.

17 килограма разлика

На колажът съм аз - 2011г., когато бях около 50кг и 2014 г., когато в следствие на хормонални проблеми качих до около 67 кг...След това с постоянство в хранителния режим и правилно съчетание от тренировки постигнах идеалното за мен форма при около 58 кг. 

Философия на метода Пилатес

Съвременният начин на живот е толкова забързан и стресиращ, че рядко ни остава много свободно време, което да посветим на грижа за самите себе си.

Информацията, съветите и препоръките в този сайт (ralimitreva.com) са предназначени за лична употреба. Те не отменят по никакъв начин професионалния медицински съвет, диагноза или лечение. Информацията в сайта не е предназначена за самолечение и самодиагностика. Собственикът на сайта www.ralimitreva.com не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, програми, хранителни и тренировъчни режими и други материали. Ползвателите на сайта не следва да прилагат съветите буквално, както и да практикуват йога или пилатес преди да се консултират с квалифициран здравен консултант или лекар.

 

--------------------------------- www.eufunds.bg ------------------------------------
Rali Mitreva01Rali Mitreva02Проект BG05M9OP001-1.054-0186 ПОДКРЕПА ЗА УСТОЙЧИВ БИЗНЕС НА РАЛИ МИТРЕВА КОНСУЛТ 88 ЕООД,
финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.
Този интернет сайт е създаден с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Рали Митрева Консулт 88“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този интернет сайт отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.

Image
— Адрес

Град Кюстендил
Зала по аеробика - СК Осогово,
бул. "Цар Освободител" 19
Зала "Баланс" / Технополис,
ул. "Гюешевско шосе" 5

ПОСЛЕДВАЙ МЕ

Image
Image
Image

Всички текстове, видеоклипове и рецепти са собственост на ralimitreva.com, ако не е указано друго. Нито една част от този сайт и неговото съдържание не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на автора. Всички права запазени. Изработка на уеб сайт от М-Дизайн +.